Beskrivning

Naturen är det som lockar mig. Alla härliga upplevelser när årstiderna, vädret och ljuset är som bäst! Att fotografera en upplevd känsla går naturligtvis inte men det är ju trots allt det jag försöker göra - att ta med mig hem en bit av naturen genom mina bilder.

Från att ha varit en mer ordinär vardagsfotograf som mest knäppt bilder på vänner, bekanta, barn, utflykter, resor, födelsedagar och andra tillfällen när det varit solsken, medvind och nerförsbacke, har jag med tiden blivit en alltmer entusiastisk naturfotograf och väljer mina kompositioner med omsorg.

Det är numera ett helt företag att ge sig ut i rejäla kläder, med tung packning som är fylld med mer eller mindre avancerad fotoutrustning, på tider då andra vanligen ligger och sover sött i sina sängar.

Men känslan av att till exempel stå på en klippa vid vattnet och se hur ljuset skiftar med solen som rör sig strax under horisonten och upptäcka alla nya sköna nyanser som uppstår, är en glädje, inspiration och ett lyriskt ögonblick.

Om ett fotografi kan förmedla om så bara en liten aning om allt detta, så blir en sådan bild belöningen för alla förberedelser. Och om någon annan, genom att titta på en av mina bilder, också kan uppleva detta så är det en bonus.

Skulle du dessutom vilja äga någon av upplevelserna genom en utskrift i lämpligt format så är du välkommen att höra av dig!

Epost